Selecteer een pagina
totaal pakket bij woodies hut

Woodie’s Hut biedt een totaal pakket

 

Woodie’s Hut schenkt niet alleen koffie. Nee, Woodie’s Hut biedt een totaal pakket. Een pakket welke aangepast kan worden aan jouw wensen. Wil je een bepaald merk koffie laten schenken door ons, dan is dat bespreekbaar. Wil je naast koffie ook verse munt thee? Of een heerlijk vers  geperst vruchtensapje? Het is allemaal mogelijk.

Ook voor aanvullende snacks als heerlijk belegde broodjes, cupcakes of vers gebakken cake, ben je  bij Woodie’s Hut aan het juiste adres. Wij verzorgen dit alles graag voor je, zodat jij je  handen vrij hebt aan de rest van de organisatie. Wij komen altijd met onze prachtige VW bus, maar hebben ook een koffie Kever: the Bugshot. Voor hilarisch heerlijke koffie in een geweldige sfeer.

Daarnaast heeft Woodie’s Hut een opblaasbare tent, een prachtige tent die binnen luttele momenten staat. Vraag er naar en we nemen het graag mee naar jouw feest, om de feestvreugde te vergroten. Kortom, als je Woodie’s Hut inhuurt op jouw feest, bruiloft, festival of evenement, dan weet je zeker dat je meer dan koffie regelt.